Legyen szórakozás a honlapkészítés

Az ember mindig a fejlődésre törekszik, mondják. Ez rám hatványozottan igaz, ha lehet ilyet mondani. Alapvető mottóm, hogy vagy jól csináljunk valamit, vagy inkább sehogy már kicsi gyerekkorom óta. Ezt fűszerezi az, hogy nem tudok egy helyben állni szinte rövid ideig sem. Legyen szó tanulmányokról, sportról, hobbyról, vagy akár a kenyeret jelentő munkában elért eredményekről.

Közel öt éve alapítottam meg vállalkozásom, annak reményében, hogy sikerül megvalósítani a célomat, és teljesen másképp, minőségibb, profibb formában űzni a tevékenységemet bármely versenytársamhoz képest. Alapjaiban úgy vélekedtem már a tevékenységem megkezdése előtti tervezési szakaszban, hogy hosszabb időt fektetek az indulás előtti időszakra, több forrást szánok a piacra lépés kialakítására, hiszen ekkor lesz lehetőségem egy erőteljes kezdő időszakot megvalósítani. Így is tettem. Hosszas éjszakákon át tervezgettem a mottóm, rajzolgattam a különböző logó változatokat, alakítgattam lépésről lépésre a design elemeket. Egy igazán ütős, figyelemfelkeltő, ám mégis szolíd és elegáns megjelenésű fodrász szalon megnyitásán munkálkodtam, ahol az emberek nem csak szépülhetnek, de ki is kapcsolhatnak, feltöltődhetnek.

A nők ugyanis havonta, két havonta több órát töltenek fodrász, kozmetikus szalonban. Az én célom az volt már a kezdetek kezdetén, hogy ez az idő ne csak egy új frizuráról vagy új körömről, sminkről szóljon, hanem bizony tudjanak kicsit pihenni, kikapcsolni és újult formában térjenek haza, nem pusztán a testet, de a lelket illetően is. Ennek minden lépését kidolgoztam, a vélemények alapján jól is sikerült.

Tudtam azonban, hogy ez még nem elég. Kell még valami, ami segít nekem könnyen és gyorsan eljutni az emberekhez, megmutatni nekik azt, mit csinálok másképp, mivel kapnak nálam többet és jobbat ha az én szolgáltatásomat választják.

Hamarosan rá is ébredtem hogy a megoldást számomra nem más fogja jelenteni mint a honlapkészítés. Szerencsére sikerült egy igazán profi és maximális szakmai tudást magáénak tudó csapatot megtalálnom, hamarosan elkészült honlapom, és már nyitásnál az én oldalam olvasgathatták azok akiknek meglévő vendégeim ajánlották a szolgáltatásom. Igazán jól és hatékonyan sikerült így a piacra lépés, amely azóta is töretlenül fejlődik, hála a weboldalamnak és az arra épülő igénybe vehető kiegészítő szolgáltatások hatásának.

Leave a Comment