Ahová mindig szívesen térünk vissza

Mindig van egy olyan hely, ahová szívesen visszajárunk. Egy olyan hely, amiben sosem csalódunk, ahol mindig tökéletes kiszolgálást és minőségi termékeket kaphatunk. Nekem az iSzerelés ez a hely. Ide mindig szívesen visszatérek, ha a telefonommal probléma van, hiszen a látványszervizüknek köszönhetően én magam is végignézhetem a javítás folyamatát, ami közben még én is tanulhatok.

Ez egy kifejezetten Apple termékek javítására szakosodott, garancián túli szakszerviz.  Minden javítás során minőségi, gyári vagy után gyártott alkatrészeket használnak, így nem kellett egy percig se félnem attól, hogy pár hónap múlva pénzt kell költenem egy újabb javíttatásra. Mindezeket felülmúlta az a váratlan felismerés, hogy fél óra után kezembe adták a telefonomat, amin kijelzőcserét kellett végrehajtani. Máshol mindig várni kellett, mire berendelik az alkatrészt, illetve elküldik belső szervizbe, majd visszaküldik a készüléket, és sorolhatnám azokat a tényezőket, ami miatt több nap telt el a telefonom nélkül.

Mindezek mellett rengeteg kiegészítőt is találhatunk az üzletben, valamint telefonokat, ha netalán le szeretnénk cserélni a régi készülékünket. A kiszolgálás mindig segítőkész és ügyfélközpontú. Lássuk be, nagyon ritka az ilyen hely manapság. Rengeteg helyen „savanyú”, életunt arcokkal néznek ránk, és ha ez nem elég, még le is ráznak, méghozzá elég modortalanul, ha arról van szó. Az biztos, hogy ha az ember egyszer rátalál egy olyan helyre, mint az iSzerelés üzlete is, mindig örömmel és szívesen tér majd vissza az idők során. Mindeninek kijár a figyelem és a tisztelet, ne adjuk alább ezeket a nézeteket, főleg ne akkor, ha ezek mellett a minőség és a szakértelem is megmutatkozik.

Leave a Comment