Szerzeményeim extra védelme

Nincs olyan nő a földön, akinek ne lenne több pár cipője a ruhatárában. Minden alkalomhoz megfelelő, más színű, más fazonú. Így vagyok ezzel én is. Van estélyi, van hétköznapi, van bulizós, van színházi és még csak a magas sarkúimról beszéltem. A sportcipők ugyanilyen szinten vannak kategorizálva, ott még talán több is van, a különböző edzések miatt. Van külön terembe való fitnesz cipő, van kinti futócipő és még sorolhatnám.

Igen, ez nálam egy tipikus női hiba, ha vásárolni megyek, mindig találok valami jobbat, valami alkalmasabbat az eddigiek helyett, sosincs az, hogy üres kézzel térnék haza. Igyekszem vigyázni rájuk, de mindig történnek kisebb balesetek. Letörik a sarok, megszakad a bőr, vagy volt, amit a kutya is szívesen elrágcsált. Ezek olyan dolgok, amik ellen nem igazán tudunk mit tenni, ha használjuk és nem a szekrényben őrizzük, akkor bizony kopni, sérülni fog. A küllemén javíthatunk, ha mondjuk, esik és sáros lesz, akkor lemossuk, ha lehet, kibokszoljuk, vagy impregnáljuk. De van, ami ellen már mi is védtelenek vagyunk.

Azok a kopások és az olyan foltok, amik nem moshatóak le, nem tüntethetőek el. Vagyis, eddig ezt hittem, hogy nem lehet kivédeni ezeket, de amikor rátaláltam a Heelgood sarokvédő termékeire, megváltozott a véleményem. Azzal ugyanis nem számoltam, hogy vezetés közben jobban sérülnek a cipőim, mint a „terepen”. A dugókban a sok kuplunghasználat miatt, gázadáskor és fékezéskor, és a türelmetlenkedés miatt lábam ide oda helyezésétől, az autó kárpit és a gumiszőnyeg igen szépen kikezdte a cipőm sarkait. Ez a sarokvédő cipőre, épp erre lett kitalálva, ezek ellen nyújt védelmet. Egyszerű, praktikus és megjelenésében divatos. Mindegy milyen fajta cipőre is rakom fel, mindegyikre idomul. Tisztítása könnyű, ahogy a fel-, valamint levétele is. Örülök, hogy mára már ezzel is gazdagabb lettem, ugyanis így szeretett cipőim kaptak egy kis extra védelmet a hétköznapokban.

Leave a Comment