Fontos tényező, ha saját weboldalt szeretnél

Az ember nagyon sokszor félve és talán kicsit késve is vág bele olyan dolgok megvalósításába a saját vállalkozása tekintetében is, amit nem ismer, vagy nehezebb feladatnak lát. Pontosan tudom, hogy milyen érzés ez, hiszen én is voltam ilyen helyzetben, ennek kapcsán pedig sajnos azt is megtanultam, hogy milyen veszteségekkel járhat. Én Például évekkel visszavetettem a saját weboldal kialakítás feladatát halogatva a saját egyéni vállalkozásom fejlődését. Bizony, hiszen a versenytársaim meglépték azt, amibe én nem mertem belefogni. Így pedig hiába, hogy nekem sokkal jobb a szolgáltatásom és tapasztaltabb vagyok már a pályámban, olyanok előztek meg, akik szinte pályakezdőként, új vállalkozást alapítottak.

Hogy mégis hogyan tudtam ezt a hatalmas hibát orvosolni? Úgy, hogy hihetetlen jó minőségben kerestem a weboldal készítéshez csapatot. Olyan embert kerestem, aki professzionális weboldal készítést kínál, azaz az egyedi igényeimhez és szükségleteimhez alakítja a honlapot, és pontosan felméri, hogy hova szeretnék eljutni az oldal segítségével, nem pedig csak saját feje szerint csinál nekem valamit, ami szép, és tetszetős, de új vásárlók bevonzását nem képes elérni. Persze nekem is fontos volt az, hogy a weboldal készítés árak tekintetében ne a legdrágább lehetőséget kapjam ki, mert túl sok tartalékkal nem rendelkeztem, de tudtam jól, hogy ha profi szakembert választok, akkor a weboldal készítés díja nem költség lesz, hanem bizony befektetés.

Hála a jó égnek a PWK Gigant oldal segítségéve rátaláltam arra tökéletes segítségre, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Azóta is folyamatosan együttműködünk, mióta fut az oldal, és azt kell mondjam, hogy a folyamatos fejlesztések amiket beiktatunk mind-mind hatványozottan javítanak az oldal hatékonyságán, a keresőben való megjelenésén, ami új vendégeket és vásárlásokat hoz. Így tehát én tudtam orvosolni ezt a szarvas hibát, de azt is tudom, hogy sok ilyen nem fér bele a mai világban, így megfogadtam, hogy többé nem fogok semmilyen feladattól sem tartani. Főleg azért, mert bár fogalmam sincs az informatikához és a weboldalakhoz, de a szakemberek tökéletes kommunikációja és segítsége mellett gond nélkül ment végig a weboldal kialakítás projektje. Nem kellett volna tartanom tőle. De most már ezt is tudom.

Leave a Comment