Férfiaknak se tilos

Rengeteg mindent használnak a férfiak nőkhöz hasonlóan manapság. Na nem nyíltan, mert hát nem igazán mondják ki, hogy nekik is ugyanúgy kell ápolni például az arcukat, sokan használnak éjszakai krémet és ránctalanítót, egyre fontosabb számukra is, hogy milyen sampont használnak és még sorolhatnám a végeláthatatlan sort. Egy szó, mint száz, nekik miért ne lenne szabad? Hiszen elvárjuk tőlük, hogy legyenek mindig csinosak, őrizzék meg minél jobban a fiatalságukat, legyenek megnyerően felöltözve, és mindemellett hogy várhatnánk el, hogy ezek minden erőfeszítés nélkül sikerüljenek nekik?

És most találtam egy újabb példát is. Én amióta sokat vezetek küzdöttem azzal, hogy a cipőim sarka nagyon gyorsan tönkrement és használhatatlan lett a cipőm egy idő után, pedig nem hordtam sokat, nem volt tönkre menve, csak épp annyira csúnya lett a sarka, hogy elegáns helyre, de egy idő után már szinte sehova sem tudtam felvenni. Miért ne lenne gond ez ugyanúgy a férfiaknak is? Egy elegáns cipő, egy sportosabb vonal ugyanúgy megsínyli a vezetést, mint a nők cipői. Ugyanúgy csúnya lesz a sarok, és nem fogja tudni felvenni a férfi sem a cipőit. Miért is ne lehetne tehát számukra ugyanúgy hordható a legújabb sarokvédő cipőre? A heelgood ugyanis pontosan erre nyújt megoldást, nem csak nők számára.

Számtalan férfi már most használja ezt a kis csodaszert, mert hihetetlen gyors és könnyű a használata, amitől már csak az hihetetlenebb, hogy milyen hatékony. Maximális védelmet nyújt a cipőknek, hogy vezetés közben a kárpit ne szedje szét a sarkát, és ezért ne váljon akár két hónap alatt is használhatatlanná. Na persze ezt nem árulják el senkinek, általában titokban rendelnek sarokvédőt a netről, hogy még véletlen se lássa meg egy nő sem. Na jó, mondjuk nincs is ezzel semmi baj, kulisszatitkok természetesen a nőknél is léteznek. A lényeg, hogy bátran használják ezt a kis újdonságot a férfiak is, mert hihetetlen eredményes és tökéletes védelmet nyújt az ő cipőiknek is, nem csak a magassarkú cipők számára jelent tökéletes megoldást.

Leave a Comment