A megbízhatóság a legfontosabb

Amikor rátaláltam a páromra egy kis vidéki házban éltem még a szüleimmel, és sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd a háztartáshoz segítségre lesz szükségem. Magam takarítottam a szobámat, minden segítséget megadtam az édesanyámnak, amit csak tudtam, és igyekeztem minden tudást elsajátítani ahhoz, hogy egyszer a saját családom is legalább annyira jól el tudjam látni, mint minket édesanyám. Azóta sokat beszélgettem is vele erről, és hát ő tanácsolta legelőször, hogy ha tehetem, ne kövessem el azt a hibát, amit ő, és kérjek segítséget.

Ezer felé vagyunk ugyanis szakadva a férjemmel, dolgozunk és három gyereket nevelünk, akik mind egy-egy önálló személyiség, és csak hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, mindegyiknek más-más hobbija van. Egy perc szabadidőnk vagy nyugtunk sincs, mindig megyünk valahova, ha nem a munka, akkor a gyerekek vagy a család miatt. Nyilván ezek mellett pedig a nagyszülőket sem szeretnénk elhanyagolni.

Persze a gyerekek sokat tudnak segíteni, de az azért mégse járja, hogy ők takarítsanak mindent, nekünk viszont nincs időnk rá, vagy ha lenne, akkor az a közös időtöltésekből, a nagyszülők látogatásából menne el. Az, hogy én ebben a kétszintes házban csináljak egy nagytakarítást egyenesen lehetetlen a jelenlegi életritmusunk mellett. Ezért döntöttem úgy, hogy bár nagyon nem könnyen és nem is igazán jó érzésekkel, de segítséget kell kérnem, hogy az otthonunk folyamatosan és rendszeresen tiszta lehessen.

Az egyik barátnőm, aki már rég túlesett ezen, és már nem is szeretné másra bízni a családi ház takarítás feladatait, csak a KJ Takarítás munkatársaira, azt ajánlotta vegyem fel velük a kapcsolatot, mert biztos benne, hogy már az első találkozás után biztos leszek benne, hogy jól döntöttem, és egyáltalán nem fog zavarni, hogy az otthonomat ők takarítják, mert nagyon kedves és jó emberek, akik sosem lesznek láb alatt, és tökéletes munkát végeznek mindemellett. Biztosított arról, hogy nem fogom megbánni, ha megbízom őket a feladattal, mert nyugodtan és jó érzésekkel lesz mindig tisztaság és rend a lakásban, és a fennmaradó időt tölthetem az édesanyámmal vagy a gyerekekkel egy közös kiránduláson. Meg kell mondjam, hogy ez teljesen így is lett. Nagyon örülök, hogy rájuk találtam, mert tökéletes munkát végeznek, jó áron, és most már tényleg semmi rossz érzés nem társul a dologhoz, hogy ismerem őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha hasonló gondokkal küzd.

Leave a Comment