Számomra a legfontosabb

Az ember amikor fiatal még teljesen máshogy lát dolgokat, mint ha eltelnek az évek felette. Fiatal, energikus, gyorsan regenerálódik mindenfajta sérülésből, problémából, azonban, ha eltelik tíz – tizenöt év már bizony ezek a dolgok is módosulnak. Számomra is szemet ütött a harminc kétéves kor, amikor már nem úgy tudtam magam összeszedni egy-egy átmulatott éjszaka után és sokkal de sokkal több figyelmet kellett szenteljek a pihenésre és az egészségem megőrzésére.

Mert hogy abból csak egy van, és jó vigyázni rá, mert bár régen sem volt túl könnyű visszanyerni azt – főleg az orvostudomány nehezen elérhető mivolta és annak fejlődési hiányosságai miatt, most pedig már inkább a túl sok probléma tornyosulása miatt vált nehéz feladattá az elromlott egészség helyrehozása. Én ma már kiemelt figyelmet szánok ennek a területnek az életemben, legfőképp, mert van két lányom, akik még nagyon fiatalok, hiszen nem húsz évesen szültem őket, és szükségük lenne még rám sokáig, tehát már most meg kell tennem mindent, hogy majd hetven – nyolcvan évesen is minden rendben lehessen és kísérni tudjam őket az útjukon, segíteni tudjak nekik.

A legújabb kedvencem most például a pipereshop, azon belül is az egészség megőrzés termékcsoport, hol megtaláltam az avon szépítő kollagénes italport, és ma már naponta használom, mert egy hét után éreztem jótékony hatását nem csak a bőrömön és a hajamon, hanem az izületeimen egyaránt. Sokkal könnyebben mozgok, nem sajog a térdem, amivel évekig küzdöttem és gondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy orvosi segítséget kellene kérnem ezzel kapcsolatban, szóval rengeteg jótékony hatását éreztem.

Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldalt is és ezt a kis terméket is, mert mindkettő nagyon nagy segítségünkre van abban, hogy ebben a rohanó világban gyorsan és hatékonyan tenni tudjunk azért, hogy az egészségünk ne legyen múlandó, hosszú távon meg tudjuk őrizni azt, lehetőség szerint egészen öreg korunkig.

Leave a Comment