Hallottál már ilyet?

Én még sosem hallottam olyat, hogy használt gépet be lehetne vinni úgy bárhova, hogy esetleg még hibás is, és nem akarunk náluk újat vásárolni, de ők megveszik, ha kell felújítják és tovább értékesítik egy olyan embernek, aki igényeit még maximális szinten kielégítik, és segíti a mindennapjait, tanulmányait, tanítását vagy épp munkáját. Én megmondom őszintén nagyon jó ötletnek tartom.

Persze könnyebben beszélek, mert ismerem ezt a kis csapatot, és tudom, hogy nagyon lelkiismeretesek és korrektek, így biztosan olyan szándék vezérli őket amit el is mondanak. Nem szeretnék hagyni, hogy a sok régebbi eszköz, ami még használható lenne, és mások számára teljesen jó szolgálatot nyújtana, a fiók mélyén lapuljon csak azért, mert a gazdája nem akar azzal bajlódni, hogy meghirdesse, feltegye valahova vagy épp direktben keressen egy új gazdát számára.

Valljuk meg őszintén, nem feltétlen merné mindenki vállalni a macbook felvásárlás feladatát, hiszen nagyon kell hozzá érteni, főleg úgy, hogy még hibásan is beveszik, megjavítják vagy felújítják és utána szinte tökéletes formában lehet neki új gazdát keresni. Ez alapvetően azt mutatja, hogy nagyon értenek az apple termékekhez, mert magabiztosan tudják, hogy mely termékek javíthatók és melyek azok, amelyeket már sosem fogják tudni sajnos működésre bírni.

Én nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, remélem, hogy nemsokára már nagyon sok olyan ember lesz, aki náluk találja meg azt a gépet, amit ki is tud fizetni, tökéletes, makulátlan állapotban van, és minden igényét ki is elégíti. Biztos vagyok abban, hogy ez nagy siker lesz, mert mindamellett, hogy szakmailag is jó elképzelés, a mögöttes szándék is szép. Biztos vagyok benne, hogy a projekt sikeres lesz, és hogy hallani is fogunk még erről a kis csapatról és sikeréről a jövőben.

Leave a Comment