A legjobbak

Azért írom meg ezt a néhány sort, mert számos ember kerülhet még abba a helyzetbe, amibe én kerültem bele pár napja. Én ugyanis nagyon függök a telefonomtól és a rajta tárolt adatoktól is. Szükségem van rá a munkámhoz, elengedhetetlen ahhoz, hogy el tudjam végezni a mindennapi feladataim.

Igen ám, csak teljesen pókhálósra tört kijelzővel nehéz lenne, márpedig sikerült ezt az állapotot elérni, ahogy a kocsiból kiszállva, elfelejtettem, hogy az ölemben van a telefon, és az aszfalton landolt, természetesen arccal, vagyis kifejlővel a földön, ami így totál betört és teljesen használhatatlan lett.

Gyorsan neki álltam szervizt keresni. Mondanom sem kell, hogy találtam rengeteget, na de vajon melyik lehet a jó? Hát ezt az ember csak úgy tudhatja meg, hogy neki indul és felkeresi őket. Én elég jó ember ismerő vagyok, de még én is tartok tőle sokszor, hogy olyan szolgálató csapathoz kerülök be, akik nem is értenek ahhoz, amit csinálnak és nem is érdekli őket kellőképp a végeredmény. Ez sajnos most az első körben így is sikerült. Bevették a telefonom, de már abból gyanús volt, hogy nem fog elkészülni sosem a javítás, hogy elég érdekesen nézegették, mintha azt sem tudnák milyen típus lenne. Megmondom őszintén, én szoktam hallgatni a megérzéseimre, és visszakértem a készüléket, mondtam, hogy bocsánat, de el kell rohannom, vissza fogom vinni, visszamegyek majd de elfelejtettem, hogy egy ügyfél vár és rohanok.

Ezek után felkerestem az egyik ismerősömet és tanácsot kértem tőle, aki a https://xiaomiszervizshop.hu/ csapatot ajánlotta, és mondanom sem kell teljesen más fogadtatásban volt részem. Biztos vagyok benne, hogy sikerült az egyik legjobb szerviz csapatot megtalálnom a xiaomi telefonok területén, és máskor is csak őket vagyok hajlandó felkeresni, ha segítségre lenne szükségem.

Leave a Comment