Bizonyára halottál már róla te is

Az ember gyakran olyan kis bolondos tud lenni. Nagyon szeretne valamin változtatni, nagyon szeretne valamit elérni, és sokszor a legegyszerűbb, lábánál heverő dolgokat nem veszi észre. Én is pontosan így voltam azzal a nehézséggel, hogy nagyon beteges típus voltam, minden kis nyavalyát elkaptam és szerettem volna változtatni rajta és az immunrendszeremet szerettem volna kicsit feljavítani. Sokáig azt hittem, hogy ez csak valamiféle gyógyhatású készítménnyel vagy szintetikus vitaminnal lehetséges, de aztán rá kellett jönnöm, hogy hiába tömöm magam mindenféle ilyen dologgal, hogy ha egyszer sem a táplálkozásom, sem az életvitelem nem olyan, hogy mondjuk felszívódjon az, amit beviszek a szervezetembe. Ekkor fordultam kicsit a természetesebb dolgok felé.

Nagyon jól hangzik manapság az életmód váltás, és sokan dobálóznak is vele, de sajnos ez az egész nem annyira egyszerű, mint sokan beállítják. Már csak az, hogy az ember több vizet igyon naponta nehézségeket tud jelenteni. Nem beszélve a táplálkozásról, alvásról és még sorolhatnám. Én pontosan ezért óvatosabban fogalmazok ezekkel a dolgokkal, hiszen hiába csapnám be magam, hogy életmódot váltottam, nem lenne eredménye, ha nem lenne teljesen igaz.

Én a gyógynövények és azon belül is a gyógyteák világa felé vettem az irányt, és apró lépéssel kezdtem el változtatni a mindennapjaimon, olyan célokat tűztem ki magam elé, amit nagy valószínűséggel meg is tudtam valósítani teljes egészségen. A gyógytea fogyasztás pontosan ilyen volt. A yeli.hu oldalon rátaláltam a szuper gyógytea lehetőségekre, és szépen naponta több csészével kezdtem elfogyasztani. Egyet reggel, egyet az ebéd után, egyet este. Már ez akkora löketet adott a szervezetemnek, hogy sokkal kevesebb anyajegyem látszik, nagyon sok elhalványodott, és a mostani influenza szezon már egyáltalán nem játszott szerepet az életemben. Mindenkinek csak ajánlani tudom a yeli.hu oldalt és a gyógyteák világát is. Biztos vagyok benne, hogy aki kipróbálja csak nyerni fog vele.

Leave a Comment