A legemlékezetesebb vizsgám

Nem tudom valaki találkozott-e már azzal az anomáliával, hogy szinte csak olyan embereket lát, akik hihetetlen szép és különleges macbook tokokkal járják a munkahelyeket és a város utcáit, de amikor ő elmegy, és szeretne egyet venni, akkor valahogy sehol sem talál, csak kommersz és egyszerű lehetőségeket. Nyilván a márkaüzletek polcain mindig is ugyanazok a termékek lesznek, de én máshol sem leletem fel egyetlen olyan tokot sem, amit láttam másnál és nagyon megtetszett.

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy ha legközelebb szembe jön valaki, akinek ilyen tok lesz a gépéhez, biztosan odamegyek és megkérdezem, hogy hol vette. Az alkalom el is jött, és hihetetlen viccesre is sikeredett, mert egy vizsgán, a vizsgabiztosnak volt egy hihetetlen elegáns macbook pro tokja. Annyira tetszett, de hát mégse mehetek oda vizsgázóként és kérdezhetem meg, hogy hol vette, mert biztosan azt gondolná, hogy csak hízelegni akarok, hogy bevágódjak, és esetleg jobb jegyet szerezzek ez által is.

Így hát meg kellett várnom, amíg levizsgázok, de a vizsgám sajnos elég nehezen sikerült, mert olyan tételt húztam, ami nem igazán volt a tudástáramban, végül azonban jóindulatú volt a vizsgabiztos és addig kérdezgetett, amíg nem értem el egy kettes szintet. Végül így sikerült a vizsgám, és végül ez után mentem oda hozzá, és már messziről mondta, hogy nem kell hálálkodni vagy köszönetet mondani, mert azért segített, mert látja mennyire jó szakember leszek vagy már vagyok is, és úgy gondolja, hogy ezeket az embereket ne válassza el a lehetőségtől egyetlen tétel, amire én kinyögtem, hogy köszönöm, de igazság szerint azt szeretném megkérdezni, hogy hol vette a gépéhez a tokot. Hatalmas nevetés lett belőle, és még hatalmasabb, amikor közölte nemes egyszerűséggel, hogy a https://macbooktok.hu/ oldalon, aminek elég beszédes a neve is. Ma már én is gyönyörű tokkal a gépemen szelem a város utcáit, és mindig szeretettel emlékszek vissza erre a kis sztorira.

Leave a Comment