Te láttad már?

Én személy szerint nagyon szeretem az apple termékeket, persze – persze, tudom most jönnek az előítéletes, hogy ne szeretném, hiszen divatmárka és divat és társai, de én el kell mondjam, legfőképp azért szeretem, mert hihetetlen jó és kényelmes, gyors és egyszerű őket használni, együtt pláne. A telefonom és a számítógépem, na és persze az általam legjobban imádott ipad hihetetlen gyorsan kommunikál egymással. Semmit sem kell tennem, hogy az adatok minden készüléken pillanatok alatt használhatók legyenek, és ez nekem nem csak a mindennapi élet, de a munka során is nagyon – nagyon sokat segít, nap, mint nap.

Persze ismerem én is ezeknek az eszközöknek a hátrányát, de eddig még mindig mindegyikkel meg is tudtam birkózni viszonylag könnyen, egyet kivéve, mert az ipad készülékemre nagyon nem tudtam tokot venni. Mindegyik vagy nagyon otromba színű volt, vagy éppen nem lehetett kapni, vagy nagyon drágának találtam, a neten pedig olyanok voltak mindig a képek a termékekről, hogy azok lehettek nagyon szépek vagy épp nagyon csúnyák is a dobozból kibontva, sosem tudtam jó szívvel megrendelni egyiket sem.

Most viszont rátaláltam egy csodálatos oldalra, a http://ipadtokok.hu/ oldalra, ahol számtalan szebbnél szebb tok sorakozik, és mindegyikről annyira részletes és gyönyörű a kép, lászik, hogy valójában milyen a tok, mennyire színes, milyen mintájú, mennyire csillog és a többi, hogy nagyon bátran és nyugodt szívvel mertem én is rendelni, és teljesen tökéletesen azt a terméket kaptam, mint amit vártam, és azt is el kell mondjam, hogy gyönyörű. Így már azt mondom, hogy szinte minden hátrányosabb tulajdonságát szépen tudom kezelni ezeknek az eszközöknek, imádom őket, az pedig, hogy ki mit mond, engem személy szerint nem nagyon érdekel.

Leave a Comment