Van egy márka…

Az ember bizonyos dolgokban nem hazárdírozik. Vannak olyan dolgok, melyekben mindennél fontosabb számára a biztonság és megbízhatóság. Ez mindenkinél más és más termékekből, használati tárgyakból tevődik össze. Ilyen például a ház, autó, kabát, cipő, vitamin, s végeláthatatlan folytathatnám a sort. Számomra az egyik ilyen terület az elérhetőség területe. A megbízható telefon, laptop, hogy mindig tudjak beszélni a munkatársakkal, szeretteimmel. Ennek teljesen megfelelő minden elektronikai, kommunikációs eszközöm. Hála a jó égnek ezekeben sikerült olyan minőséget megtalálni, amelyet könnyen tudok használni, egyszerű és megbízható eszközök. Természetesen azonban mindegyiknek van gyenge pontja is. Ezeket ismerve azonban, jól kezelve azokat kiegészítő eszközökkel hatalmas biztonságot nyújtanak. De mik is ezek a kiegészítők, és mennyire fontos azok megbízhatósága és minősége?

Ilyen például a töltő, tartó vagy tok, legyen az szilikon vagy egyéb speciális anyagból készült, jól kialakított designos védőeszköz. De ide sorolhatjuk a kábeleket vagy épp a fülhallgatók világát is. Egy jó töltő nélkül a telefonom nem sokáig fogja szolgálatát tenni például, mert gyorsan merül. Nem engedhetem meg magamnak, hogy kis megbízhatóságú töltőkábelt vagy hálózati egységet használok. De ide sorolhatom a tokot vagy védőfóliát is, mert hát a telefonom kijelzője igen sérülékeny.

Keresnem kellett valami olyan márkát, amely gyorsan és könnyen elérhető, akár interneten keresztül, shopból, és mindemelett árban is megfelelő, nem a gyári kiegészítők szintjén van, de megbízható és igen jó minőségű. Kipróbáltam pár kábelt mire eljutottam a tökéletes megoldáshoz. Ahhoz a márkához, ahonnan azóta már számtalan kiegészítőm rendeltem és egytől egyig mindegyikkel tökéletesen meg vagyok elégedve, ez pedig nem más, mint a baseus. A pletykák igazak, a termékek egészen fantasztikusak, tartósak és igen designosak, modernek, árban pedig tökéletesek. Bárki próbálja ki őket bátran, biztosan nem fog bennük csalódni.

Leave a Comment