Profi munka, tökéletes eredmény, újjávarázsolt pince

Amikor a férjem kitalálta, hogy mivel a ház többi része már teljesen átesett a megbeszélt felújítási feladatokon, a szobafestés és a burkolás feladatai már teljes mértékben elvégzésre kerültek, bele kellene vágni a pince kialakításába, még fogalmam sem volt, hogy ő nem csak egy egyszerű festést, és a pince rész meghagyását tervezi, hanem bizony gipszkartonozás és néhány helyen burkolás is tervben van a fejében, hogy egy olyan pincét kapjunk, ami bár pince jelleg, és megtartja számunkra a funkcióját, mindemellett azonban tiszta és rendezett teret mutat. Persze rendelkeztünk egy tökéletes kivitelező csapattal, hiszen a genezisbau végezte nálunk a teljes ház szobafestés és burkolási feladatait, azonban tudtuk, hogy az alapanyag árak és az egyéb kivitelezők tekintetében igen csak nagy feladat előtt állunk.

A gipszkartonozás tökéletesen és egyben rekord gyorsasággal végig is ment a pincén, hiszen ez a kis csapat gyors vállalási idővel és tökéletes profizmussal, a lehető legmodernebb és legjobb eszközökkel pillanatok alatt végzett a feladattal, és a festés munkálatait is nagyon szépen és gyorsan elvégezték, de az összes többi kivitelező esetében, például a speciális fények, ledfüzérek kialakításának és az egyedi bútorok legyártásának és beépítésének terén hihetetlen nehézségekbe ütköztünk sajnos.

Persze a férjem azt mondja, hogy csak a végeredményt nézzük, hogy mennyire szép és persze tartós és biztos munkát kaptunk ezektől a szakemberektől is, ami tény, én azonban azt gondolom, hogy ha a genezisbau csapata ennyire korrekt és lelkiismeretes munkával tud hozzájárulni az emberek felújítási feladatainak megsegítéséhez, akkor joggal várnám el, hogy az összes többi esetben is legalább ugyanígy álljanak a feladathoz a szakemberek. Ez azonban nem valósult meg sajnos. De igyekszem én is csak a gyönyörű eredményre koncentrálni, mert az tényleg káprázatos, és hát ajánlani mindenki számára a Genezisbau csapatát, mert biztos vagyok benne, hogy aki őket választja nem fog csalódni.

Leave a Comment