Legnagyobb örömöm

Én már kicsi gyerekként is arról álmodtam, hogy majd amikor leérettségizek, egyetemre fogok járni, és Budapest utcáin fogok esténként sétálni, Pesten fogok lakni. Persze azóta jó pár év eltelt, de egy dolog nem változott, ez a vágyam továbbra is megmaradt, így jelentkeztem is több nagy egyetemre budapest területén, és legnagyobb örömömre, az általam legjobban preferált egyetemre felvételt is nyertem.

Hihetetlen nagy öröm lett úrrá rajtam, és persze nem csak rajtam, a családomon is, hiszen egyként szurkoltak nekem, hogy elérjem a megfelelő pontszámokat, és minden úgy alakuljon, ahogy számomra a legjobb, és ahogyan szeretném. A következő percben azonban már azt kezdték el kérdezgetni többen a családból, hogy hol fogok lakni. Erre a kérdésre pedig én nem voltam felkészülve.

Persze reméltem, hogy sikerülni fog a felvétel, de egyészen a biztos eredményig nem kerestem kiadó szobát budapesten. Ekkor azonban már nem csak hogy esedékessé vált a dolog, hanem bizony el is kezdett sürgetni az idő, hiszen tudom jól, hogy ilyenkor minden felvételt nyert leendő egyetemista hallgató kiadó szobát vagy albérletet keres Pesten.

Én megmondom őszintén, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen nehézkes lesz ez a dolog, sokszor már úgy éreztem, nem létezik nehezebb feladat, mint elérni, hogy legyen egy megfelelő kiadó szoba budapest területén. Rengeteg csalódás ért a nézelődés során, és sajnos azt is elmondhatom, hogy volt egy pont, ahol már teljesen feladtam azt a reményt, hogy nekem megfelelő áron és megfelelő minősében lesz kiadó szoba budapest területén.

Ekkor azonban kaptam egy hihetetlen jó és nagyon hatásos tippet egy ismerősömtől, aki a kiadoszobabudapest.hu csapatánál találta meg álmai kiadó szobáját egyetemistaként.

Fel is vettem velük a kapcsolatot, és nem csak hogy nem csalódtam, hanem hihetetlen pozitív meglepetésben volt részem. Igazából szinte bármelyik kiadó szoba megfelelő lett volna számomra a repertoárjukból, és bőven volt lehetőségem aszerint válogatni, hogy ne legyen messze az ingatlan az egyetemtől, ne kelljen sokat utaznom nap, mint nap, és amikor felutazok Budapestre, közel legyen a busz pályaudvar is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kiadó szoba keresés nehézségeivel küzd, mert ők biztosan profi segítséget tudnak nyújtani.

Leave a Comment