A család új kedvence

Amikor belevágtam annak megvalósításába, hogy ha már rengeteget dolgozunk a férjemmel, és ha már ennek hozadékaként rengeteget járunk étterembe, akkor olyan helyre menjünk, ahol az egészségre nem csak alapanyagok, hanem az ételek minősége és fajtája szerint is figyelnek, még koránt sem gondoltam volna, hogy ekkora sikert fogok aratni a családom körében. Nem gondoltam volna, hogy a gyerekek jobban fogják szeretni a királyrák ételeket mint mondjuk én vagy a férjem, mint ahogyan azt sem gondoltam volna, hogy rövid időn belül a tintahal lesz a kedvencem. Egészen egyszerűen én nem tudom hogy a szakács hogyan készíti el ezeket az ételeket, de az biztos, hogy imádjuk mindet, és iszonyatosan örülök annak, hogy az egészség felé tett lépéseink ennek köszönhetően nem valami kötelező és elviselhetetlen terhet ránk rovó feladatként csapódtak le, hanem egy szerethető, teljesen természetes dologként így, hogy az új kedvenc éttermünkben mindent megkapunk ami ehhez szükséges.

Persze azért engem sem kell félteni, hiszen igyekszem azért néha napján otthon is kísérletezni ételek készítésével, és mivel nagyon finom volt minden amit ebben az étteremben ettünk, megtudtam, hogy az oceanfood.hu oldalról rendelik az alapanyagokat, és én is belevágtam egy-két kedvenc étel elkészítésébe a segítségükkel be tudtam szerezni a tökéletes alapanyagot, a királyrák és a garnéla vonatkozásában egyaránt, onnan pedig már csak a receptet kellett követnem és készen is volt a tökéletes étel a családi asztalra. Nem mondom, hogy ugyanolyan finom volt mint az étteremben, de azt sem mondhatom hogy ne lett volna jó, vagy ne fogyott volna el minden egyes morzsája. Biztosan sokat fogok még kísérletezni a tengeri herkentyűk világával, de az is biztos, hogy sokat fogunk még ebbe az új kedvenc étterembe járni, hiszen nem csak finomat, hanem egészségeset is eszünk a segítségükkel, ami meg is érződik a közérzetünkön és immunrendszerünkön egyaránt.

Leave a Comment