Szuper lehetőség, iszonyatosan jó helyen

Ki ne tudná milyen helyzetben van manapság az, aki bármilyen felújítást vagy lakás generál tevékenységet tervez, vagy esetleg már bele is fogott. A helyzet egyre kaotikusabb, nem csak azért, mert egyre nehezebben érhetők el a megbízható, pontos és minőségi munkát biztosító szakemberek, hanem bizony azért is, mert az alapanyagok nem csak árában, hanem elérhetőségében is kaotikus helyzet uralkodik a piacon. Én egy kis kedves aranyos lakásban lakom a budapesti belvárosban, és megmondom őszintén, hogy csak kisebb simításokat szerettem volna végezni a lakáson, amiből persze pillanatok alatt nagyobb feladatok lettek, amelyek alapanyag igénye jócskán meghaladta aztán az eltervezett mennyiséget.

Keresgélni kezdtem olyan tüzép után, ami a városhoz közel, vagy esetleg a városban található, akár kisebb mennyiségben is kiszolgál, és az árai is megfelelőek, nem kell iszonyatos felárat fizetnem azért, mert nem kell a peremvárosok valamelyikébe látogatnom a sóder vagy Barabás kő igényem miatt. Koránt sem gondoltam volna, hogy az, hogy a kisebb munkálatok tervéből aztán ilyen nagyobb feladatok lettek nem azért fog nehézséget okozni számomra, mert nagyobb munka, tovább tart, vagy több pénz a szakember vállalási díja, hanem azért, mert sokkal nehezebb megfelelő mennyiségű és minőségű alapanyaghoz jutni ilyen munkák tekintetében.

Hála a jó égnek aztán rátaláltam a palotatuzep.hu oldalára, ahol iszonyatosan jó árak mellett találtam megfelelő mennyiségű kínálatot, és fel is vettem a kapcsolatot a palotatuzep csapatával, akik nagyon kedvesen és segítőkészen álltak a kérdéseimhez. Sőt, még az utánfutó bérlés lehetőségét is a figyelmembe ajánlották, aminek segítségével egyetlen fuvarral meg tudtuk az összes alapanyag szállítását oldani a lakásig. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert iszonyatosan segítőkészek, jó minőséget kínálnak, gyorsan és nagyon jó áron. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja nem fog csalódni!

Leave a Comment